tisdag 28 maj 2013

BOKREDOVISNING

MIN DIGITALA BOK-REDOVISNING AV BOKEN HOBBITEN 

I morgon när kriget kom!


I morgon när kriget kom

När vi började läsa boken ”imorgon när kriget kom” så tyckte jag först att den var rätt seg och lite rörig att förstå men ju mer man hade läst desto lättare blev det att förstå.  Det som jag tror blev det röriga var att det var så många personer inblandade och att de hela tiden förflyttade sig till olika platser.  Ett annat skäl till varför boken har varit lite seg att läsa tror jag kan bero på att den som har skrivit boken inte har fått till det lilla “extra” som gör att man inte vill sluta läsa boken, vilket jag tycker är väldigt synd.

Det som jag tycker var bra med boken var att personen som har skrivit boken beskrev de olika miljöerna på ett bra sätt men ibland kunde det till och med bli för mycket detaljer tycker jag.

Budskapet som jag tror att författaren ville få fram var att allting kan förändras väldigt snabbt och att man ska ta vara på det man har vilket i detta fallet var sina vänner. 

Omdöme om boken



Jag tyckte boken var bra och väldigt intressant. 
Jag tyckte det var intressant att se hur alla av karaktärerna förändrades under boken såg och alla dilemman som de ställdes för. Hur de hanterade allt som hände runt dem. Det vara bra skrivet men jag tycker själv att den kunde vart lite längre.
 Jag tycker även att slutet av lite sådär. Det känns som om slutet ger bara fler frågor än vad det ger svar på. Jag vet att det finns fler böcker men slutet känns ändå lite dålig då den slutar mitt i allt. Men det mesta var bra och den var intressant.