måndag 3 juni 2013

en händelse

En händelse som jag kommer ihåg är den där dom ska upp mot berget eller dalen. Dom åkte upp på en väg som inte va den bästa. Den var skumpig, dessutom låg de en massa träd som hade fallit när de hade blåst. Motorsågen fick va igång hela vägen eftersom de nerfällda träden.
På vägen upp gick de väldigt långsamt ungefär 10km/h.

Dom fick göra ett till oväntat stopp för att Fi skulle kräkas, huden vara alldeles likblek. Synen efter va inte vacker efter att Fi hade gjort sitt behov.

en person

Jag gillar homer, han kan var oseriös när de inte betyder nåt men när de blir skarpt läge kan han ta tag i saker. Allt han säger och utrycker säg står han för, hans ledare egenskaper är mycket bra hos han. Homer är en mycket ung människa som ändå är modig att ge sig in i. Han har en mycket ”go” inställning när alla är nere, han gör alla gladare om de har hänt en hemsk sak.

Hans personlighet ändrar sig under bokens gång, i början va han en stökig kille som i slutet visar sig vara en go härlig kille. Och han påminner mig lite om mig själv, så de är därför som jag gillar han.