måndag 18 mars 2013

En händelse ur "I morgon när kriget kom"


Det hela utspelades när det var kvällen och alla låg och sov i sina tält. Ellie vaknade upp genom att trycket på hennes blåsa började ge sig och hon bestämde sig för att gå upp och uträtta sina behov men eftersom de var och campade i ”helvetet” fanns det ingen toalett tillgänglig. Ellie var tvungen att uträtta sina behov ute i skogen och värmen som befann sig i hennes sovsäck gjorde att hon inte ville riktigt lämna sovsäcken men trycket på blåsan gjorde att hon var tvungen.
Efter att få uträttat sina behov i skogen, hördes plötsligt ett slags brummande, surrande högt ljud och ljudet gjorde så att Ellie började fundersamt titta sig omkring och såg att bortanför himlen började ett par jetplan flyga över henne och de flög väldigt lågt över platsen ungdomarna befann sig på.
Av rädsla hade hon kurrat ihop sig och väntade bara på att de skulle flyga förbi. Det tog sin tid innan de äntligen var utom synhåll och hon kunde försiktigt återställa sig efter denna händelse och det var då hon kände att det inte stod rätt till. Luften som hade vart denna natt var inte lika ren och planen hade lämnat kvar en stark doft av bränsle, som hade förstört denna fridfulla luft denna natt.
Ellie var förvånad över allt som hade precis inträffat och magkänslan hon hade sa att det var nåt som inte stod rätt till och hon sprang tillbaka till de andra för att se om de hade sett, hört något och om de var okej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar