torsdag 21 mars 2013

Personbeskrivning


Homer 


Jag har valt Homer att beskriva.
Homer hade en väldigt tuff uppväxt och det kan man se på hans beteende ibland. Han är bråkstaken och den som gör så ”extrema” saker och han hamnar hos polisen ganska ofta och det han gör det är verkligen allt möjligt.  Det är han som gör så att det aldrig blir tråkigt. Men han har sagt att han inte är känslig över huvud taget men efter att han träffat på Fi och lärt känna henne så har det förändrats ganska mycket. Han börjar bli snäll och det gillar Elli ganska mycket och hon vill lära känna den nya ansvarsfullare Homer. Men han håller fortfarande på med det han gjort innan och vissa saker kommer han ha hjälp utav. Man nu täcker han mer på andra och så.

Hans föräldrar kommer från Grekland.
Han och Ellie har varit vänner sen dom var riktigt små så dom är barndomsvänner och Ellie och Corrie ville ha med honom så att det skulle hända något på utflykten så att det skulle bli roligare.
När dom är i Wirrawe när det är krig så har han stöttat upp alla och gett dom ett leende på läpparna även fast man kanske har dödat tre soldater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar