tisdag 12 mars 2013

Imorgon när kriget kom


En händelse ur boken:

Ellie (huvudpersonen) vill åka iväg och kampa med sina vänner utan några föräldrar, och utan alla regler. Hon ringde runt till sina vänner med förhoppningar att de ville hänga med. I slut ändan så var det Corrie, Robin, Lee, Fi, Kevin, Homer som följde med.

Corrie var en väldigt god vän till Ellie och de hade känt varandra nästan hela livet.
Robin var en försiktig person, hon var kristen och hade väldigt överbeskyddande föräldrar.
Lee var ganska annorlunda och det var ingen som visste särskilt mycket om honom, de tyckte han var konstig men Ellie tyckte att han var intressant.
Fi var en ganska förmögen stadstjej som inte har särskilt mycket erfarenhet av naturen osv.
Kevin var en väldigt självbelåten person som beundra sig själv och brydde om sig själv mer än andra, Kevin och Corrie är tillsammans, Ellie gilla inte Kevin men eftersom han är något av det bästa som har hänt Corrie så säger hon inget.
Homer var en väldigt galen person, han brydde sig inte om regler och gjorde massa bus med höga konsekvenser bara för nöjets skull.

Nu hade de planerat att de skulle åka riktigt tidigt för att komma iväg. Halv elva hade de hunnit fyra kilometer hemifrån och befann sig på sluttningen upp mot Tailor’s Stitch. Under denna bil resa så fick de åka bland bäckar lera och fallna träd, Fi spydde påväg också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar